Energetikai tanúsítvány elkészítésének díjai - épületenergetikai csomagjaink

A következő feltételekkel tudjuk vállalni az épület(ek) energia tanúsítványának (zöldkártya, lakcímke) elkészítését és kiállítását.

Az épületenergetikai tanúsítás díját sok tényező befolyásolja. Az energetikai tanúsítvány kiállításához ismernünk kell az épület lehűlő felületeit valamint az épület fűtését, hűtését és szellőztetését biztosító épületgépészeti rendszereket, ezért az egyik talán legfontosabb tényező, hogy az épületről milyen dokumentációk állnak az épületenergetikai tanúsító rendelkezésére. Az energetikai tanúsítvány a felsorolt adatok birtokában egy rendeletben meghatározott számítási metódus alapján történik. Az energetikai tanúsítás díjszámítása szintén a rendeletben előírt módon történik időráfordítás alapján, azonban könnyen belátható, hogy a meglévő dokumentációk és az épület geometriája nagymértékben befolyásolja az időráfordítást és így az energia tanúsítvány díját. A rendeletben meghatározott szakértői óradíj 5500 Ft+ÁFA.

 Kérjük minden esetben kérjen ajánlatot űrlapunk segítségével, vagy telefonon!

Telefonon 791-9131 vagy 06-20-239-7016
Energiatanúsítvány gyorsan

Határidők:    

Megrendeléskor pontosítva, általában a megrendeléstől számított 5 munkanap. Igény esetén a tanúsítványt akár 1 munkanap alatt is el tudjuk készíteni!    

Fizetési feltételek:

  • Irodánkban történő személyes átvétel esetén átvételkor kézpénzben
  • Postai vagy futárszolgálattal történő kézbesítés esetén előre utalással, vagy a helyszíni felméréskor kézpénzben
  • A energetikai tanúsítvány elkészítését e-mailben jelezzük a megrendelőnknek
  • Futárszolgálattal történő kézbesítés és az expressz szolgáltatás feláras!
Telefonon 791-9131 vagy 06-20-239-70-16